Tudnivalók

Termünkben minden hétköznap edzéseket tartunk. Jelenleg 5 mászóedző, 2 ovis edző és 1 tartásjavító edző dolgozik nálunk. A kezdőlapon található órarendünkben tájékozódhat az edzések pontos időpontjáról. A mászásban kezdő, középhaladó, haladó és versenyszintű csoportokat különböztetünk meg. Minden évbne megújul az órarendünk az új tanévre, ez Augusztus közepén elérhető, majd kitart a nyári szünetig. Az edzések 6-8 fős csoportokban zajlanak. Bemelegítéssel kezdünk, utána mindenki személyre szabott nehézségű utat kap az edzőtől. Egy jó út kihívást jelent, de odafigyeléssel és ügyes mozgással megmászható. Az edzést nyújtással zárjuk.

Kezdő csoport:Célunk a minél több mászás, a boulder mozgásának és testünknek a megismerése, precíz lépéstechnika, az út átlátásához szükséges képesség elsajátítása.
Középhaladó csoport:Sok mászás, nehezebb utak. Megjelennek a célzott erősítő gyakorlatok.
Haladó csoport:Megjelennek az olyan utak, amik elsőre nem egyértelműek. Fizikálisan nehéz, mozgástechnikailag komplikált boulderek. Apróbb barátságos kis "versenyek", mégtöbb célzott erősítés.


Az edzések adminisztrációjának gördülékeny lebonyolítása érdekében kérjük kedves vendégeinket, hogy tartsák be alábbi pontjainkat:
  • Órarendünkben ha megtalálta a szimpatikus alkalmat, kattintson az edzés nevére és megjelennek az adott órát tartó edző elérhetőségei és árai. A terem belépő nem tartalmazza az edzés árát. Kérjük, vegye fel vele a kapcsolatot, mielőtt először jönne edzésre.
  • Amennyiben az edzésre lejön, de az edzőnkkel nem volt megbeszélve, előfordulhat, hogy nem fér be a csoportba. A csoportok létszáma maximalizálva van, hogy minőségi edzést tudjunk biztosítani.
  • Kérjük, 15 perccel korábban érkezzenek edzéseinkre. A bemelegítés nagyon fontos és nem tudjuk elölről kezdeni!
  • Kérjük, ne engedje a gyermekeket elfutni a belépő érvényesítéséig!
  • Kérjük, a pultnál diktálja be a gyermek és az edző nevét!
  • Kérjük, legyen Önnél / gyermekénél az edzés ára, adminisztrációs okokból csak előre lehet nálunk fizetni.
  • Kérjük, órarendünkben 2-3 nappal az edzés előtt nézze meg, hogy szerepel-e az időpont. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag az edzés elmarad, lekerül az alkalom.
A testnevelés órák alól történő felmentéshez legalább heti 2 edzésen meg kell jelenni a mászóteremben. Kérjük, amennyiben élne ezzel a lehetőséggel, kitöltve hozza be hozzánk az INNEN letölthető dokumentumot.