Mászni szeretnék! Mit kell tudnom?

Láttam már embereket mindenre felmászni. Én mire másszak?
Lehet mászni beltéren és kültéren. Valaki előbbit, valaki utóbbit részesíti előnyben. A terem jobb esetben közel van, télen is meleg. A sziklánál viszont csiripelnek a madarak. Nagy különbség, hogy a termi utakat emberek építik, bizonyos időközönként minden terem cseréli az utak palettáját. Így mindig újabb és újabb kihívásokat kapunk. A szabadban lévő utakat a természet alkotta és remélhetőleg még jóideig ugyanott várnak bennünket. A beltéren megkülönböztetünk nehézségi, boulder és gyors mászást.

Nehézségi: Kötélen mászunk, magas falra. Hosszú utak, meg kell szokni a magasságot. Jó, ha ismerjük a biztosító emberünket és megbízunk benne.
Boulder: Alacsony magasság, néhány mozdulatos, intenzív, nehéz utak. Kötelet nem használunk, szivacsra esünk. Olyan ez, mintha egy 20 méteres útból kivennénk a legnehezebb mozdulatokat.
Gyors: Állandó, megszokott úton (fix fogásokon, fix felhelyezéssel) cél a minél gyorsabban feljutás.

Ti milyen terem vagytok?
Mi egy boulder terem vagyunk. 3.8 méter a maximum magasságunk, kb. 100 út van egyszerre felhelyezve nálunk. Vannak könnyebb és nehezebb utak. Mindenki azt mássza, ami számára kihívás.

Mászom már egy ideje. Mikor mehetek hozzátok?
A terembe nyitvatartási időben bármikor lehet jönni.

Edzésre szeretnék jönni. Hogyan csatlakozhatok egy csoporthoz?
A weboldalunkon található órarendben (Kezdőlap alján. Fontos, hogy azt a termet válassza ki, ahol az edzésekre járna.) megtalálható minden csoportunk. Egy edzésre kattintva megjelenik az edző elérhetősége, az edzés árai, stb.. A terembe bármikor lehet jönni, de az edzővel külön egyeztetni kell, hogy az adott csoportban van-e még hely.