Ha még csak barátkozol a gondolattal, hogy próbára teszed magad egy mászófalon is, akkor a legjobb helyen jársz a Spirit Boulderben.

Hogy mi is az a boulder? – a falmászásnak egy olyan beltéri formája, ahol nincs beülő, nincsenek biztosító kötelek, viszont tériszony sincs, mert nem mászunk magasra. Helyette különböző nehézségű utakat választhatunk maximum 3,6 méteres magasságig, és ha leesnénk, egy  vastag szivacs szőnyeg véd meg minket.

Gyerekeknek, kezdőknek, idősebbeknek ideális, mert fejleszti a törzsizmokat, nyújt, miközben kíméli az ízületeket. A falon nincs klasszikus versenyzés, mindenkinek saját magát kell legyőznie minden alkalommal, minden kiválasztott úton.

Mászócipőt és zia zsákot ziával a helyszínen lehet kölcsönözni. A boulderezéshez kényelmes sportruházatot javaslunk, lehetőleg testhez simulót, hogy ne akadjon be a póló vagy nadrág. Ha kérdésed van, a helyszínen edzőink állnak rendelkezésedre. Érdemes hozzájuk személyi edzésre bejelentkezni, mert úgy az alapokat gyorsan és biztosan lehet elsajátítani.

Ajánlott megközelítés a Stefánia utca felől.